В редкацията на Plovdiv24.bg  получихме сигнал от пловдивчанка, която повдига

...
</TD
>В редкацията на Plovdiv24.bg  получихме сигнал от пловдивчанка, която повдига
Коментари Харесай

Пловдивчанка: На българина в чужбина му съдират кожата, а ние тук чужденците на аванта ги посрещаме

В редкацията на Plovdiv24.bg  получихме сигнал от пловдивчанка, която повдига доста забавен въпрос по отношение на паркирането в кв. " Капана ". Ето защо тъкмо става въпрос:

Здравейте, пиша Ви по отношение на проблем в центъра на града, за който очевидно никой не е виновен. Както е известно кв. Капана е " Зелена зона " и се паркира с пропуск, само че защото към момента няма работещи бариери (без причина и пояснение от общината, само че това е друга тема) в зоната постоянно има толкоз доста коли без пропуск, че е чист шанс да се паркира.

От " Общинска защита " идват и лепват по някоя санкция при подаване на сигнал, само че се оказва, че на коли с непозната регистрация фишове не лепят, тъй като нямало по какъв начин да си съберат вземанията. Под табелата за " Зелена зона " обаче има друга табела, на която написа, че на нарушителите се слага скоба... Да но не, на посочения телефон ми обясниха, че скоби поставят единствено на " Синя зона ", а за какво телефонът им е изписан на тебелата не е ясно. Дадоха ми телефона на Оперативна програма " Паркиране и репатриране ", само че и не отговаряли за " Зелената зона " и ми споделиха да диря Общинска защита, на които към този момент бях звъняла. Оказва се че, когато българинът отиде в чужбина му скъсват кожата, а за паркинги и санкции за всяко нарушаване, а ние тук чужденците на облага ги посрещаме.

Преди време подразнена още веднъж от коли с непозната регистрация и без пропуск се питах да намеря някой да ги санкции, само че ми дадоха отговор непосредствено, че " тях не знаят какво да ги вършат "... За съпоставяне единствено ще дам София, където скоби се слагат на всички, а събирането на пари от скоби на фона на санкциите от фишове сами може да сравните допускам. Явно в община Пловдив нямат интерес да усилват приходите от санкции и паркиране.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР